PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU ŞI ROMANIA – 3 AUGUST – O ZI DE NEUITAT

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI GIURGIU ŞI ROMANIA – 3 AUGUST – O ZI DE NEUITAT

Caravana ”Descoperă Rowmania – Romania naturală vazută din barcă” a ajuns și la Giurgiu. Pe o căldură toridă, alături de peste 300 de giurgiuveni Primarul Nicolae Barbu, Viceprimarul Liviu Popazu și Adminstratorul Public Emil Vucă au participat și s-au bucurat de un eveniment de neuitat. Evenimentul principal l-a constituit concursul de vâslit în canotci 10+1, puse la dispoziției de Asociația ”Ivan Patzaichin- Mila 21”. Oricine a putut participa la concursul de vâslit, indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă. Înscrierile s-au făcut la faţa locului.Înainte de începrea concursului propriu-zis participanții au participat la o scurta ședință tehnică susținută de Ivan Patzaichin. Pe canalul Sf. Gheorghe, în cele trei canotci de 10+1 locuri, numite sugestiv Chilia, Sulina și Sf. Gheorghe, s-au întrecut 21 de echipaje .
Giurgiuvenii, a stabilit două recorduri: pentru cel mai tânăr participant ( 5 ani) și pentru cel mai mare număr de echipaje participante.
Vâslașii echipei din Gostinu au ocupat locul 1 și vor participa Festivalului Internaţional al Bărcilor cu Vâsle, ajuns deja la ediţia a 3-a, la Tulcea, pe 1 septembrie acest an. Echipajul ”Primarul și cetățenii” a ocupat locul 18.
Toti participanții, indiferent de poziția din clasament au primit diplome și au fost felicitați în cadrul cermonianului de la final de către marele sportiv Ivan Patzaichin și primarul Nicolae Barbu. Au mai fost premiate, pentru implicarea în cadrul evenimentului, Primăria Municipiului Giurgiu, Centru Cultural ”Ion Vinea și Clubul nautic ”San Giorgio”-Giurgiu .
Fanfara Centrului Cultural ”Ion Vinea”, majoretele si societățile comerciale care au pus la dipoziția participanților la eveniment, băuturi răcoritoare, mici, și ciorbă de pește (distribută gratuit) au contribuit la întregirea unui eveniment de neuitat.

Ultima modificare: 03.08.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 88 de locuri de muncă disponibile pentru şomerii giurgiuveni

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.